У Бразилії під час поліцейських рейдів загинули десятки людей

У Бразилії під час поліцейських рейдів загинули десятки людей

У Бразилії за п'ять днів під час поліцейських рейдів проти організованої злочинності загинули 33 людини.

Про це повідомило видання The Rio Times. За словами правоохоронних органів, під час рейдів на них нападали представники кримінального світу.

Зокрема, у Сан-Паулу поблизу порту "Сантос" поліцейські провели спецоперацію після вбивства праоохоронця. Під час збройної сутички між бандитами і представниками закону загинули щонайменше 14 осіб.

Водночас у штаті Баїя під час поліцейських рейдів у трьох містах загинули 19 осіб. Військова поліція вже розпочала розслідування інцидентів.

Нагадаємо, як мінімум 17 людей загинуло та ще троє отримали ушкодження в результаті падіння будівельного крана в Індії. Трагедія сталась у штаті Махараштра. Надзвичайна подія відбулася на місці зведення ділянки швидкісної автомагістралі. Мобільний будівельний кран мостового типу впав на групу робітників, які знаходилися поруч в момент трагедії.

Також у Нігері у неділю, 30 липня, прихильники президента країни-агресорки прийшли з маршем по вулицях столиці Ніамея та у руках з російськими прапорами напали на посольство Франції.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Пакистані стався вибух на політичному мітингу. Внаслідок цього щонайменше 40 людей загинули, ще 200 були поранені. Як зазначається, мітинг проходив у місті Хар у районі Баджаур. Сам вибух стався о 16:00 на зібранні консервативної партії Джаміат Улема Іслам-Фазл. Вона відома своїми зв’язками з жорстким політичним ісламом.

За інформацією місцевої поліції, вибух стався через те, що смертник підірвав бомбу з 10 кг вибухівки. 

Головне