У Бразилії обвалився житловий багатоквартирний будинок: серед загиблих - діти

У Бразилії обвалився житловий багатоквартирний будинок: серед загиблих - діти

У п'ятницю, 7 липня, на північному сході Бразилії обвалилася чотирьохповерхівка . Наразі відомо про щонайменше вісьмох загиблих та п'ятьох зниклих безвісти, пише Reuters.

До числа жертв входять двоє маленьких дітей: восьми та п'яти років.

Рятувальникам вдалось живими визволити з-під завалів чотирьох людей.

Місцева влада розповіла, що обвалення будинку відбулось рано-вранці, тоді, коли більшість людей ймовірно, спала. Що стало причиною посадовці поки що не говорять.

Місто Ресіфі (столиця штату Пернамбуку), в якому сталась трагедія упродовж останніх тижнів страждало від наслідків потужних злив. Того дня, коли сталося обвалення житлового будинку, губернатор Пернамбуку Ракель Ліра попередила про очікуване посилення дощів. Вона порекомендувала місцевим жителям переконатися, що вони можуть отримати доступ до безпечних споруд.

Нагадаємо, минулого місяця в індійському штаті Біхар обвалився недобудований міст Агувані-Султангандж, роботи над яким тривають з 2015 року. Це не перший такий випадок для цього об’єкту, подібне вже траплялось з ним торік у листопаді. Тоді він дуже постраждав від шторму. Ця подія спричинила скандал у політичних колах країни, а також гучні заяви про корупцію та безгосподарність в Індії.

Як писав “Ми-Україна” раніше, ворог вчергове атакував Кривий Ріг дронами. 8 липня уночі російське окупаційне військо поцілило по агропідприємству в Покровському районі міста. На місці влучання сталось одразу дві пожежі, травмовано одну людину.

Головне