У Бразилії дирижабль впав на житлові будинки: момент потрапив на відео

У Бразилії дирижабль впав на житлові будинки: момент потрапив на відео

У бразильському місті Сан-Паулу орендований футбольним клубом дирижабль впав на житловий квартал міста.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Як відомо, дирижабль раптово почав втрачати висоту і впав на житлові будинки. Це сталося під час тестового польоту перед чвертьфінальним матчем Copa Libertadores проти "Ботафого". Аварія відбулася в районі Осаско.

На відеозаписах видно, як дирижабль пролітає над будинками, а місцеві жителі вибігають на вулицю. Пілота вдалося врятувати, його доставили до лікарні з легкими травмами.

Влада ще не повідомила, чи були мешканці у будинках під час інциденту. Розслідуванням катастрофи займається Центр з розслідування авіаційних подій, який надіслав команду слідчих на місце для збирання даних та аналізу пошкоджень дирижабля.

Місцевим відключать електроенергію в районі для безпечного видалення дирижабля.

Футбольний клуб "Сан-Паулу" повідомив, що дирижабль планували запустити над стадіоном "Морумбі" з рекламними слоганами клубу, такими як "Вболівальники, які ведуть за собою" і "Вперед, Сан-Паулу!".

@abcworldnews

Video captured the moment a blimp crashed into a residential area in the Sao Paulo suburb of Osasco, Brazil. The blimp was on a test flight ahead of a planned flight during a local soccer team's match on Wednesday evening, local reports said. One person involved in the crash was being treated for injuries, according to the Sao Paulo fire department.

♬ original sound - ABC World News Tonight

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, китайська керосинова ракета Nebula-1 розбилася під час тестового польоту.

Головне