У боях за Україну загинув гандболіст Роман Заєць

У боях за Україну загинув гандболіст Роман Заєць

В боях за Україну загинув гандболіст, гравець команди "СКА-Львів" Роман Заєць. Про це повідомляє Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту.

"Війна знову забрала молоде життя. Захищаючи Україну від російських окупантів, 27 вересня 2024 року на Донеччині загинув Роман Заєць – талановитий гандболіст, гравець команди "СКА-Львів" та випускник факультету педагогічної освіти Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського", - йдеться в повідомленні.

Довідка.

Роман народився 2 вересня 1995 року. Він розпочав свою спортивну кар'єру у Броварському вищому училищі фізичної культури, а згодом продовжив навчання на кафедрі спортивних та рекреаційних ігор у Львові, обравши гандбол.

Після початку повномасштабної війни Роман доєднався до лав Збройних сил України, пройшов навчання у Німеччині та служив у складі 5-ї окремої штурмової Київської бригади.

Варто зауважити, що гандболіст брав участь у боях під Лисичанськом, Сіверськом, Вуглегірськом, Бахмутом та на інших гарячих точках.

Як писали “Ми-Україна” раніше, на Куп'янському напрямку загинув колишній тренер футбольного клубу "Троєщина" Денис Скляренко. Йому було 36 років.

Головне