У Бєлгородській області рф танк переїхав легковий автомобіль, є жертва

У Бєлгородській області рф танк переїхав легковий автомобіль, є жертва

У Бєлгородській області російської федерації танк переїхав легковий автомобіль, в результаті загинув 73-річний водій, інформує Telegram-канал Astra.

Відомо, що чоловік їхав додому з ярмарку де продавав вирощені на ділянці продукти. Автомобіль пенсіонера рухався головною дорогою не порушуючи правил дорожнього руху. Через декілька секунд танкіст переїхав транспортний засіб. Чоловік загинув на місці події. 

"73-річний агроном із села Березівка Борисівського району Костянтин Лопаткін їхав додому з ярмарку, де продавав вирощені на ділянці продукти. Наголошується, що "Нива" російського пенсіонера рухалася головною дорогою та не мала поступатися танку, але танкіст вирішив інакше та переїхав автівку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що це не перший випадок, коли росіяни наїжджають військовою технікою на своїх громадян. У червні цього року танк також наїхав на автівку цивільного. 

Нагадаємо, що в Києві поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у серійному підпалі автомобілів військовослужбовців. Правоохоронці встановили причетність палія до 12 епізодів умисного знищення автівок захисників.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, мешканка Чернігівщини разом із сином на замовлення російських спецслужб підпалили дві автівки військових у Києві. Їх затримали одразу після скоєння злочину, і тепер їм загрожує до десяти років ув'язнення.

Головне