У Бєлгородській області рф на міні підірвався російський танк Т-80

У Бєлгородській області рф на міні підірвався російський танк Т-80

У Бєлгородській області російської федерації на протитанковій міні підірвався російський танк Т-80. У результаті один окупант загинув, інший отримав поранення.

Про це пишуть росЗМІ.

Інцидент стався у Валуйському міському окрузі ввечері, 16 грудня, за 4 кілометри від села Карабаново.  Там військовослужбовець російської окупаційної армії, керуючи танком, наїхав на міну. Це призвело до повного знищення бойової машини, загибелі танкіста та поранення ще одного військового.

Нагадаємо, в ГУР підтвердили знищення російського опорного пункту на Бєлгородщині.

За даними ГУР, несподіваний напад на позиції підрозділів армії росії викликав панічну реакцію серед особового складу місцевого гарнізону. Внаслідок цього за наказом місцевих командирів російських військ розпочався хаотичний артилерійський обстріл навколишніх сіл.

У той же час у легіоні "Свобода росії" заявили, що штурмові групи виконали всі надані завдання та успішно повернулися на територію України.

По дорозі назад вони "залишили цікавий пазл для "фахівців" путінських інженерних військ".

"Рушайте вперед, оновлюйте карти мінних полів", - додали в легоіні та пообіцяли найближчим часом оприлюднити фото та відео.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження щодо прослушки головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Головне