У Бєлгородській області палає нафтобаза

У Бєлгородській області палає нафтобаза

У Бєлгородській області росії дрон атакував нафтобазу АТ "Бєлгороднєфтєпродукт". На території підприємства сталася пожежа. Про це повідомив губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

Губернатор Гладков заявив, що у Губкінському міському окрузі прогримів вибух, а потім "на інфраструктурному об'єкті спалахнула пожежа".

"Після вибуху зафіксовано пожежу на інфраструктурному об'єкті. Оперативні та аварійні служби працюють на місці", – заявив голова Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

Губернатор Курської області Роман Старовойт повідомив, що внаслідок обстрілу залізничної станції Глушкове сталася пожежа та знеструмлення. 

Нагадаємо, в українській розвідці заявили, що серед екіпажу патрульного корабля «Сергей Котов» Чорноморського флоту рф, який потопили в Криму, є загиблі моряки. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, протягом минулої доби на фронті відбулося 74 бойових зіткнення між російськими окупантами та українськими захисниками. Про це повідомили у Генштабі.

 

Головне