У Бєлгороді вранці прогриміла серія потужних вибухів: усі подробиці

У Бєлгороді вранці прогриміла серія потужних вибухів: усі подробиці

У російському місті Бєлгород вранці 18 березня прогриміла серія вибухів. Обстріл призвів до пошкодження будівель та транспортних засобів.

Цю інформацію поширили місцеві телеграм-канали та Міноборони рф.

Уранці в місті лунав сигнал повітряної тривоги через ракетну загрозу. У той же час місто охопили вибухи.

Пізніше мер міста Валентин Демидов повідомив про обстріл та наявність постраждалих. Зазначено, що один приватний будинок, місцевий склад, два автомобілі та автобус отримали пошкодження. Оцінка збитків триває.

Місцеві мешканці також повідомили про пошкодження магазину будматеріалів і теплиці, а також вибиті вікна в сусідніх будинках.

Міністерство оборони росії заявило, що в небі над Бєлгородською областю нібито було збито 10 реактивних снарядів системи залпового вогню RM-70 "Вампір".

Загалом за минулий тиждень в результаті обстрілів постраждали 82 людини, з них 11 загинули.

Раніше у Бєлгородській області заявили про обстріли низки населених пунктів у ніч проти 14 березня та вранці. В атаці місцева влада звинуватила Україну. 

Легіон "Свобода Росії" попередив мирне населення Бєлгорода про масований удар о 17:00 16 березня. У Легіоні наголосили, що удар буде завдано по військових об'єктах і позиціях зс рф у Бєлгороді. Згодом у місті щось потужно вибухало.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Румунії зводять найбільшу базу НАТО в Європі.

Головне