У Білому домі заявили про непричетність України до стрілянини у Москві

У Білому домі заявили про непричетність України до стрілянини у Москві

Україна не причетна до стрілянини у російському торговому центрі "Крокус Сіті Холл" під Москвою. Таке переконання висловили у адміністрації президента Сполучених Штатів Америки.

Як заявив радник Білого дому з питань комунікацій у сфері національної безпеки Джон Кірбі, якого процитував репортер "Голосу Америки" Михайло Комадовський, нині немає жодних ознак того, що Україна може бути причетна до стрілянини у Моксві.

"Джон Кірбі: На даний момент немає ознак того, що українці брали участь у стрілянині у Москві", - процитував Кірбі Комадовський.

Нагадаємо, ввечері 22 березня у Москві невідомі здійснили напад на концертний центр "Крокус Сіті Холл". Вони відкрили вогонь у будівлі та влаштували пожежу. Кількість постраждалих вже перевищує сотню осіб, також відомо про багатьох загиблих.

Як повідомляли "Ми-Україна", у ГУР МО заявили, що публічна страта людей у Москві, яка сталася ввечері 22 березня у концертному центрі "Крокус Сіті Холл", це погроза російського диктатора Володимира Путіна про розширення війни.

Головне