У Білій Церкві чоловік не заплатив за пальне, а потім влаштував перегони з копами на краденому авто (відео)

У Білій Церкві чоловік не заплатив за пальне, а потім влаштував перегони з копами на краденому авто (відео)

У Білій Церкві, що на Київщині, чоловік не заплатив за пальне на АЗС, а потім влаштував перегони з копами на краденому авто. Пізніше його затримали.

Про це повідомила пресслужба Білоцерківського районного управління поліції на сторінці у Facebook. Як зазначається, у середу, 8 листопада, чоловік не розрахувався за пальне на автозаправній станції у селі Володарка. Після цього на його пошук відправили екіпажі поліцейських.

Співробітники поліції помітили його транспортний засіб неподалік повороту на село Пилипча та почали переслідування. У Білій Церкві до погоні також приєдналися патрульні поліцейські.

На проспекті Незалежності в місті порушник, який під час втечі здійснив зіткнення зі службовою автівкою, був зупинений і затриманий правоохоронцями. Було встановлено, що автівка, у якій їхав чоловік, була викрадена в Кашперівці. Під час документування правопорушення він був у стані алкогольного сп’яніння.

Було розпочато досудове розслідування за фактами незаконного заволодіння транспортним засобом, шахрайства та опору представникам влади (ч.1 ст.289, ч.1 ст.190, ч.2 ст.342 ККУ).

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Гамбурзі в Німеччині ввечері 4 листопада аеропорт Гельмута Шмідта припинив свою роботу після того, як на його територію увірвався озброєний чоловік.

Головне