Турецька авіакомпанія запровадила чайлдфрі-зони в літаках

Турецька авіакомпанія запровадила чайлдфрі-зони в літаках

Турецька авіакомпанія Corendon Airlines запускає чайлдфрі-зони в літаках на одному з маршрутів. Про це пише Euronews.

Це перший європейський авіаперевізник, який впровадив подібну практику, відзначає видання.

У так звану "зону для дорослих" у літаку пускатимуть пасажирів віком від 16 років. Опція буде доступна з листопада на рейсах між Амстердамом та карибським островом Кюрасао.

Чайлдфрі-зону розташують у передній частину літака, там зможуть розміститися 93 пасажири. Від решти салону вона буде відділена перегородками та шторами. За місце у такій зоні потрібно буде додатково заплатити 45 євро.

У компанії вважають, що нова опція зробить подорожі більш комфортними і для пасажирів із дітьми, оскільки їм не доведеться перейматися про те, що вони турбують інших пасажирів.

Нагадаємо, державне бюро розслідувань не може підтвердити інформацію про вміст алкоголю у крові чоловіка, який загинув під час конфлікту з патрульними. Про це заявила речниця ДБР Тетяна Сапьян в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” на каналі “Ми-Україна”.

За її словами, підозра на наявність алкоголю в організмі загиблого, який здійснив напав на правоохоронців, озвучувалася ще на початку слідства. 

Як повідомляли “Ми-Україна”, заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький опублікував записи з боді-камер поліцейських, один з яких смертельно поранив чоловіка.

Головне