Туреччина поступово долучається до виконання санкцій проти рф

Туреччина поступово долучається до виконання санкцій проти рф

Туреччина поступово долучається до виконання санкцій проти рф. 

Туреччина також працює над поліпшенням військових видносин зі США. За інформацією видання Bloomberg, Анкарі стає дедалі складніше балансуватиі підтримувати стосунки зі США та росією.

Голова МЗС Туреччини Хакан Фідан має намір зустрітися з держсекретарем США Ентоні Блінкеном і радником з національної безпеки Джейком Салліваном. Очікується, що Фідан обговорить скасування санкцій США, спрямованих проти оборонної промисловості Туреччини через придбання сучасної російської системи ПРО С-400.

Нагадаємо, Ніккі Гейлі у середу, 6 березня, офіційно оголосила про завершення своєї президентської кампанії в Сполучених Штатах, повідомляє CNN.

"Я щиро вдячна за підтримку, яку ми отримали з усієї нашої великої країни. Проте, настав час завершити мою кампанію. Я відзначила, що хочу, щоб американці почули свої голоси. І я це зробила. Не шкодуйте", - заявила Ніккі Гейлі в Південній Кароліні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна та Греція розпочали підготовку двосторонньої угоди щодо безпекових гарантій і нашої співпраці. Про це повідомляє видання Ekathimerini.

"Я радий сказати, що ми з Грецією почали підготовку двосторонньої угоди щодо безпекових гарантій і нашої співпраці. Я сподіваюся, що невдовзі наші команди підготують угоду для підписання. Ми маємо зафіксувати в ній досягнутий рівень співпраці на цей рік та на наступні", - заявив президент.

Головне