ЦПД: Сили оборони уразили арсенал рф з боєприпасами КНДР

ЦПД: Сили оборони уразили арсенал рф з боєприпасами КНДР

У Карачевському районі Брянської області рф 9 жовтня, після атаки БПЛА, почалися вибухи на 67-му арсеналі Головного ракетно-артилерійського управління російського міноборони.

Про це у Telegram повідомив керівник Центру протидії дезінформації РНБО України Андрій Коваленко.

"Арсенал розташований всього в 114 км від кордону з Україною. На складі зберігалися боєприпаси, в тому числі з КНДР, а також КАБи", — зазначив він.

Раніше, губернатор Брянської області Олександр Богомаз повідомив про атаку українських БПЛА. Міноборони рф заявляє, що протягом ночі над Брянською областю було збито нібито 24 українських дрони. Ще п'ять БПЛА нібито знищили над Білгородською областю, по два — у Курській і Ростовській областях, один — у Краснодарському краї та 13 — над акваторією Азовського моря.

Нагадаємо, на окупованому росією Кримському півострові знову зафіксовано вибухи, цього разу інцидент стався на нафтовому терміналі в Феодосії. Супутникові знімки демонструють значні пошкодження.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російська федерація завдала удару по Полтавській області у ніч проти 9 жовтня, використавши три балістичні ракети Іскандер-М/KN-23 з території Курської області. Для відбиття атаки були залучені авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи радіоелектронної боротьби та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Головне