ЦПД попереджає: на електронні скриньки почали приходити повідомлення нібито від Офісу Президента

ЦПД попереджає: на електронні скриньки почали приходити повідомлення нібито від Офісу Президента

Центр протидії дезінформації попереджає, що ворог надсилає на електронні скриньки українців повідомлення нібито від Офісу президента України про "здачу України" та "припинення вогню з рф". Про це повідомляють у Центрі протидії дезінформації.

У них йдеться про "припинення вогню з рф" та "передачу країні-агресору частини територій". Насправді поширювані повідомлення — фейк російської ІПСО.

Будьте уважні та не переходьте за сумнівними гіперпосиланнями, адже за ними може ховатися фішинговий ресурс.

"На електронні скриньки українців почали приходити повідомлення нібито від Офісу Президента України. У них йдеться про "припинення вогню з рф" та "передачу країні-агресору частини територій", - йдеться у повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, тіктокер вихваляв на власному відео удар "Іскандерами" по Харкову у вівторок, 2 січня, яке потім оприлюднив у мережі. Його затримали співробітники Служби безпеки України.

Про це повідомила пресслужба СБУ в Telegram-каналі. Як зазначається, фігурант був затриманий в місті Одеса. Правоохоронці вийшли на місцевого блогера після того, як він опублікував у соціальній мережі ТікТок своє відео. На ньому він виправдовував повітряну атаку з боку російських окупантів, яку вони здійснили на Харків 2 січня 2024 року.

 

 

 

Головне