ЦНС: У Курській області росіяни імітують будівництво оборонних споруд

ЦНС: У Курській області росіяни імітують будівництво оборонних споруд

У Курській області рф росіяни імітують будівництво оборонних споруд, розкрадаючи майно, яке було виділене на відповідне встановлення.

Про це повідомив Центр національного спротиву. Як зазначається, таке розкрадання цілком влаштовує і губернатора російського регіону.

Водночас військові курської повстанської армії допомагають Збройним силам України. Зокрема, вони займаються виявленням місць дислокації окупаційних військ вздовж кордону Сумської області з країною-агресоркою.

Завдяки аеророзвідці вони встановили, що більшість опорних пунктів на кордоні були покинуті: там немає особового складу та техніки окупантів. Ці пункти також вже заростають чагарниками.

Таким чином майже весь особовий склад російських загарбників було передислоковано в інші місця - у Запорізьку та Донецьку області України. Там їх поступово знищують бійці Сил оборони у ході контрнаступальних дій.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Збройні сили України пройшли три лінії захисту і вперше перетнули останню лінію оборони російських військ у Запорізькій області. Наразі Сили оборони діють за останньою лінією російської оборони в західній Запорізькій області. Така здатність України проривати оборону ворога є важливими ознаками прогресу в українському контрнаступі, заявили американські аналітики.

Головне