ЦНС: Росіяни вкотре обіцяють відновити туризм на ТОТ

ЦНС: Росіяни вкотре обіцяють відновити туризм на ТОТ

Окупаційна влада черговий раз анонсувала відновлення туристичної галузі на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За інформацією у повідомленні, вже третій рік поспіль, починаючи з 2022 року, щоосені росіяни заявляють, що наступного року регіони, які вони вони захопили, відновлять туристичну галузь.

“Суть сучасної російської державності полягає в брехні й обіцянках. Захопивши територію чужої країни й зруйнувавши життя мільйонів людей - окупанти продовжують будувати паралельну реальність й обіцяють налагодити туристичний сезон в регіоні, де вони розв’язали війну”, - зазначили у ЦНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЦНС розповіли, як насправді відбувається "відновлення" знищеного росіянами Маріуполя

Цьогоріч окупанти провели форум у Криму, де місцеві гауляйтери звітували про уявні покращення та майбутні перспективи. Однак реальність на окупованих територіях залишається зовсім іншою. Військові займають готелі, масовий виїзд персоналу і власників туристичних комплексів триває, а комендантський режим робить курортні зони порожніми вже третій сезон поспіль.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін у жовтні 2024 року оголосив про розширення безвізового режиму для громадян Грузії.

Як писав "Ми-Україна" раніше, старі райони тимчасово окупованого Сіверськодонецька Луганської області втретє поспіль залишаться без централізованого опалення на зимовий період.

Головне