ЦНС: Росіяни відкрили на ТОТ півдня України "школу блогерів", щоб збільшити кількість пропагандистів

ЦНС: Росіяни відкрили на ТОТ півдня України

Росіяни планують збільшити кількість пропагандистів на тимчасово окупованих територіях на півдні України. Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

За даним ЦНС, українці на ТОТ відмовляються співпрацювати з ворогом. Через це росіяни завозять на окуповані території гастролерів з рф та навчають журналістів у спеціально створеній кремлем "школі блогерів".

"Росіяни намагаються подолати дефіцит "журналістів" на тимчасово окупованих територіях. Більшість мешканців відмовляється співпрацювати з окупантами й вони змушені завозити гастролерів з рф для налагодження системи пропаганди в регіоні. Для вирішення проблеми ворог намагається створити "журналістів" з нуля. Для цього на ТОТ півдня окупанти відкрили "школу блогерів", яка фінансується кремлем", - йдеться у повідомленні.

За даними ЦНС, саме у цій школі окупанти шукатимуть колаборантів.

"Центр національного спротиву зауважує, що пропаганда є злочином й кожен дотичний до роботи на ворога понесе відповідальність", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", херсонці допомагають правоохоронцям виявляти колаборантів, які працюють з окупантами та передають їм дані про ситуацію в регіоні. Вони надсилають інформацію, надсилають фотографії в Службу безпеки, коли бачать підозрілих людей, які фотографують об'єкти критичної інфраструктури.

Головне