ЦНС: Росіяни на ТОТ обіцяють сертифікати на квартири "охочим" воювати проти України

ЦНС: Росіяни на ТОТ обіцяють сертифікати на квартири

Росіяни вдалися що чергових "мотивацій", аби поповнити свою окупаційну армію. Тепер "охочим" воювати проти України обіцяють сертифікати на квартири, повідомляє Центр національного спротиву.

"Через провальну мобілізаційну кампанію кремлівські пособники вдаються до різноманітних "мотиваційних" заохочень, тільки б виправити ситуацію. Нову міру заохочення за контракт із міністерством нападу рф ініціювали нацистські організації "патріотичний центр "російська перемога", відділення "союзу десантників росії" і "союз будівельників". Вони пропонують за готовність до участі у війни проти України сертифікати на квартири", - йдеться у повідомленні.

Водночас у ЦНС наголосили, що отримання сертифіката ще не означає, що за нього дадуть квартиру.

"Це тільки папірець, яким передбачено погашення суми на 200 тисяч російських рублів. Усе вказує на те, що безплатні квартири для окупантів закінчилися. Або ж місцева окупаційна влада запровадила схему з розкрадання коштів на житло для учасників своєї, так званої, "сво", - зазначили у Центрі нацспротиву.

Крім того у ЦНС нагадали, що раніше на території так званої лнр було ухвалено закон, який "регулює" передачу у держвласність квартири, що належать українцям, котрі змушені були тікати від війни. Також було створено реєстр такого житла, до якого внесли не одну тисячу покинутих помешкань.

Як повідомляли "Ми-Україна", у тимчасово окупованому Маріуполі дітей з нового навчального року примушують вступати до так званих "патріотичних організацій".

Головне