ЦНС: Окупанти на ТОТ планують підняти ціни на проїзд у громадському транспорті, якого немає

ЦНС: Окупанти на ТОТ планують підняти ціни на проїзд у громадському транспорті, якого немає

Окупаційна влада на тимчасово окупованих територіях вчергове планує підняти ціни на проїзд у громадському транспорті.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За інформацією ЦНС, мешканці ТОТ Луганщини та Донеччини стикаються з численними проблемами, а саме довгими очікуваннями транспорту до 40-50 хвилин, обмеженим графіком роботи (до 18:00), несправними автобусами та загальною відсутністю регулярних перевезень у години пік.

“Люди жаліються, що неможливо доїхати додому після роботи, єдиний варіант - це таксі, яке не кожному по кишені”, - йдеться у повідомленні.

Вартість проїзду складає не менше 20 російських рублів. 

Водночас, окупаційна влада готується до таких підвищень та проводить опитування у місцевих.

“Йдеться про  ймовірне підняття цін на проїзд задля того, аби покращити якість перевезень. Про це йдеться у опитуваннях, які проводять колаборанти. Запитують чи готові містяни платити більше за кращу якість”, - додали у ЦНС.

Попри підвищення тарифів значних змін у послугах громадського транспорту не відбудуться. Як зазначають у повідомленні, на ТОТ гострий дефіцит водіїв через масову мобілізацію до армії окупантів і критична зношеність автопарку, а підвищення цін не виправлять цього.

Нагадаємо, на тимчасово окупованій Донеччині окупаційні адміністрації продовжують систематично не виплачувати стипендії вихованцям фейкових навчальних закладів.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, правоохоронці провели успішну евакуацію шести родин з Краснопільської  громади на Сумщині, у яких загалом перебувало 12 дітей.

Головне