Цієї ночі ворожої ППО в Криму могло стати менше, - Братчук

Цієї ночі ворожої ППО в Криму могло стати менше, - Братчук

Поки що окупований Крим продовжує потерпати від нальотів невідомих безпілотників. Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук в ефірі "Ми-Україна" зазначив, що кількість як атак, так і влучань на півострові зростатиме, тим більше, що "ворожого ППО сьогодні, можливо, в Криму стало менше".

"У прикордонних областях рф також було збито безпілотники. Ми розуміємо, що саме так треба звітувати для внутрішнього споживача. Що стосується цих, поки що невідомих, летальних об'єктів - вони відпрацювали і відпрацювали непогано. Думаю, що друга-третя-четверта хвилі не забаряться, тим більше що ворожого ППО сьогодні, можливо, в Криму стало менше. З іншого боку ми говоримо про те, що всі ці безпілотники працюють і з іншою метою - побачити, а що у них є із засобів протиповітряної оборони і я маю сказати, що ті кому потрібно і побачили, і відреагували, і будуть реагувати далі", - сказав він.

Нагадаємо, Братчук також пояснив, що масований ракетний удар по Україні, якого ворог завдав вранці 21 вересня, є проявом злості за прицільні влучання Силах оборони по штабах ворога в районах поки що окупованих Севастополя та Мелітополя.

"Ця злість ворога вона зрозуміла, тому що вчора два таких жирних “прильоти” було і знищено досить багато москалів, а саме командного складу – в районі Мелітополя та Севастополя два штаби. При чому ці штаби високого рівня", - розповів він.

Як писав "Ми-Україна" раніше, під час ранкової повітряної тривоги у Рівному зафіксовані влучання ворожих ракет.

Головне