Цілями є не тільки військові об'єкти: у розвідці попередили про новий потік ворожих ІПСО

Цілями є не тільки військові об'єкти: у розвідці попередили про новий потік ворожих ІПСО

Головне управління розвідки Міністерства оборони України відзначає зростання ворожих інформаційно-психологічних кампаній, спрямованих на дестабілізацію суспільства, і закликає громадян не датися маніпуляціям, залишатися єдиними і підтримувати один одного.

Про це повідомляє пресслужба ГУР МО.

У ГУР попередили про наступний етап ворожих інформаційно-психологічних операцій та закликає до збереження єдності українського суспільства. Разом із загостренням на фронті, противник збільшує свої зусилля у дестабілізації, спрямованій на розкол українського суспільства. Зокрема, може використовувати масові події для провокацій.

Цілі ворожих операцій охоплюють не лише військові об'єкти, але і цивільну інфраструктуру: лікарні, вокзали, місця збігання людей.

"Спроби російських інформаційних кампаній з використанням політичних гасел, що роз’єднують суспільство - паразитують на справжніх проблемах, але чимало з них спричинені агресією путінської росії. У цей важкий час є потреба дотримуватися внутрішньої єдності, підтримувати одне одного. Ворог уміє чудово маніпулювати почуттями та зневірою, емоціями та фактами, перемішує правду з брехнею", - йдеться у дописі.

Також зазначається, що українські спеціалісти з інформаційних операцій "зроблять все можливе для захисту нашого суспільства, але ми також потребуємо вашої підтримки та розуміння".

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Сили ворога на півночі не становлять загрози для Харкова.

Головне