Цієї ночі сили ППО збили три ворожих "шахеда", – Повітряні сили

Цієї ночі сили ППО збили три ворожих

У ніч проти понеділка, 23 вересня, російські окупанти вчергове атакували Україну ракетами й ударними безпілотниками. Оборонцям неба вдалося знищити три ворожі "шахеди". Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

У ніч на 23 вересня окупанти запустили по Україні дві керовані авіаційні ракети Х-59/69 та чотири ударні БпЛА.

Три ворожі "шахеда" збили у Сумській області. Один БПЛА та дві ракети не досягли своїх цілей через активну протидію РЕБ Сил оборони України.

У результаті бойової роботи ППО збили три ворожі безпілотники у Сумській області.

Решта повітряних цілей - один "шахед" та дві керовані авіаційні ракети не досягли своїх цілей через активну протидію РЕБ Сил оборони України. 

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 22 вересня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 1330 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили більш як півтора десятка танків, 30 броньованих бойових машини, 81 артсистему та дві РСЗВ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський у рамках свого візиту до Сполучених Штатів побував на заводі в Пенсильванії, де виготовляють 155-мм артилерійські снаряди для українських Сил оборони. Про це глава держави повідомив у своєму акаунті в соціальній мережі X.

Головне