Цієї ночі ПриватБанк проводить планові регламентні роботи

Цієї ночі ПриватБанк проводить планові регламентні роботи

Український банк "ПриватБанк" анонсував проведення планових регламентних робіт, які тимчасово вплинуть на доступність банківських послуг в ніч на 20 жовтня 2024 року. Про це повідомили у пресслужбі.

Пресслужба фінансової установи оприлюднила інформацію для своїх клієнтів, щоб вони могли заздалегідь підготуватися до можливих незручностей.

Згідно з повідомленням, технічні роботи триватимуть з 00:00 до 07:00 20 жовтня. У цей період банк тимчасово призупинить операції з платіжними картками та платежі клієнтів у "Приват24" для фізичних осіб. Крім того, очікується обмеження в роботі мережі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку.

"Зазвичай регламентні роботи ми проводимо у нічний час, коли більшість клієнтів не здійснюють операцій. Якщо ви плануєте скористатися "Приват24" чи мережею безготівкової оплати в цей період, радимо зробити це заздалегідь або після завершення робіт", - йдеться у повідомленні.

Банк наголошує, що метою цих робіт є забезпечення безперебійної роботи та підвищення безпеки операцій з платіжними картками. Така планова технічна пауза є стандартною практикою для підтримки стабільності банківських систем та покращення якості послуг.

"ПриватБанк" рекомендує клієнтам врахувати цю інформацію при плануванні фінансових операцій на вказаний період. Очікується, що після 07:00 20 жовтня всі сервіси відновлять роботу в повному обсязі.

Нагадаємо, міністерство оборони України відреагувало на повідомлення про можливий злам додатку "Резерв+", спростувавши інформацію та розʼяснивши ситуацію з фейковим Telegram-ботом. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, громадянин Китаю на пункті пропуску “Старокозаче” спробував запропонувати хабар прикордоннику, щоб безперешкодно потрапити на територію України. 

Головне