Це просто вау: на Game4Ukraine розіграють спеціальний м’яч від британського митця Mr. Doodle (фото)

Це просто вау: на Game4Ukraine розіграють спеціальний м’яч від британського митця Mr. Doodle (фото)

На благодійному футбольному матчі Game4Ukraine, який пройде увечері 5 серпня на Стемфорд Бридж у Лондоні, розіграють спеціальний м’яч. Про це повідомили у United24.

М’яч спеціально для поєдинку створив британський митець Містер Дудл. 

Його роботи вже неодноразово продавали за неймовірні суми. Тож цілком можливо, що і м’яч для Game4Ukraine принесе кругленьку суму, яку витратять на відбудову зруйнованого росіянами Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині.

"Це просто вау! Британський митець Містер Дудл створив спеціальний м’яч для #Game4Ukraine.  

Одну з робіт Mr. Doodle придбали у Токіо за майже мільйон доларів, тож розраховуємо на класний результат і для нашого благодійного мʼяча", - наголосили у United24.

Також на платформі нагадали, що на Game4Ukraine разом зіграють двоє легендарних українських футболіста - Андрій Шевченко і Сергій Ребров.

"На матчі Game4Ukraine зустрінуться багато колишніх партнерів по клубах та збірних. Але для нас найочікуваніший реюніон - це повернення найкращого дуету нападників в історії збірної України та київського Динамо. Андрій Шевченко та Сергій Ребров знову вийдуть разом на поле - вперше за майже 25 років!" - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, "Ми-Україна" писали про те, де дивитися благодійний матч Game4Ukraine, який організували Олександр Зінченко та Андрій Шевченко.

Як повідомлялося раніше, Олександр Зінченко та Андрій Шевченко розсекретили склади своїх зіркових команд на Game4Ukraine.

Головне