ЦАХАЛ завдав удару по командному центру "Хезболли"

ЦАХАЛ завдав удару по командному центру

Армія Ізраїлю завдала авіаудару по командному центру "Хезболли" та підпільному заводові у Бейруті.

Про це повідомляє Times of Israel.

У неділю Ізраїль здійснив авіаудар по командному центру розвідувального підрозділу угруповання "Хезболла" та підпільному заводу з виробництва зброї в Бейруті. ЦАХАЛ заявили, що перед атакою було попереджено цивільне населення про необхідність евакуації з цього району ліванської столиці.

Крім того, у результаті окремих ударів на півдні Лівану ізраїльські військові ліквідували трьох відомих бойовиків угруповання. Серед них старший член Південного фронту "Хезболли" Аль-Хадж Аббас Саламе, фахівець із комунікацій Реда Аббас Уда та відповідальний за виробництво зброї Ахмед Алі Хусейн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліквідація голови ХАМАС: Яхья Сінвар загинув у випадковій сутичці (відео)

Нагадаємо, 19 жовтня, безпілотник, запущений з території Лівану, атакував приватну резиденцію прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу в місті Кесарія.

Канцелярія прем'єр-міністра підтвердила факт атаки. Нетаньягу та його дружини Сари не було вдома під час інциденту. Жертв та постраждалих немає, масштаб пошкоджень будинку не повідомляється.

Ця атака є першим випадком прямого удару по приватному помешканню високопосадовця Ізраїлю з початку конфлікту в Секторі Гази.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, новий лідер палестинського руху ХАМАС - після вбивства Ізраїлем Яхьї Сінвара - буде обраний з-поміж діячів угруповання, які перебувають за межами Сектора Гази.

Головне