ЦАХАЛ оголосив про масовані авіаудари по об'єктах “Хезболли” на півдні Лівану

ЦАХАЛ оголосив про масовані авіаудари по об'єктах “Хезболли” на півдні Лівану

ЦАХАЛ оголосив про проведення масштабної хвилі авіаударів по об'єктах “Хезболли” на півдні Лівану, метою яких є усунення терористичних загроз і забезпечення безпеки на півночі.

Про це повідомляє The Times of Israel.

ЦАХАЛ розпочав серію авіаударів по об'єктах терористичної організації “Хезболла” на півдні Лівану. Військові заявляють, що удари спрямовані на усунення можливостей терористів і повернення безпеки на півночі Лівану, що дозволить мешканцям повернутися до своїх домівок.

“Терористична організація “Хезболла” перетворила південь Лівану на зону бойових дій і десятиліттями озброювала будинки громадян зброєю, рила під ними тунелі та використовувала їх як живі щити”, - йдеться в заяві ЦАХАЛу.

Військові додають, що ці дії є частиною ширшої стратегії для досягнення всіх цілей війни. Ліванські ЗМІ повідомляють про великі ізраїльські авіаудари поблизу Дейр-Канун-аль-Нахр в районі Тір.

Як писали “Ми-Україна” раніше, Сполучені Штати Америки підтвердили свою беззастережну підтримку Ізраїлю в умовах зростаючої напруженості на Близькому Сході.

Головне