Три російські ракети під час ранкової атаки впали без збиття ППО

Три російські ракети під час ранкової атаки впали без збиття ППО

Три ракети окупантів під час атаки 26 січня не долетіли до своєї цілі, вони впали самі, українська ППО їх не збивала. Про це повідомляється у Telegram-каналі Повітряних сил ЗСУ.

“Маємо 55 (запущених окупантами ракет - ред.), із них 40 ракет - повітряного базування, два “Кинджали” зафіксовані, решта - до 9 “Калібрів”, а також чотири Х-59 авіаційних збиті, а три - десь там не долетіли до цілі”, - йдеться в повідомленні.

Разом з тим в прес-службі Повітряних сил ЗСУ відзначили відміну роботу українських бійців, які збивали ворожі повітряні об'єкти. 

Нагадаємо, російські окупаційні війська масово атакували Україну 26 січня, в результаті обстрілу загинуло 11 осіб. Ворог продовжує знищувати українські міста та вбиває цивільне населення. 

Як писав “Ми-Україна” раніше, у Київській області правоохоронці дістали з озера уламки ворожої ракети Х-55, яку росіяни випустили під час чергової атаки 26 січня.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.