Троє людей загинуло у США в результаті аварії під час зльоту літака

Троє людей загинуло у США в результаті аварії під час зльоту літака

В аеропорту Південної Каліфорнії з одним з літаків сталась аварія під час зльоту. Одномоторне авіасудно врізалося в ангар і спалахнуло, пише AP.

"Beechcraft P35 з трьома людьми на борту розбився під час вильоту близько 6:30 ранку (за місцевим часом) в аеропорту Кейбл в Апленді", - наводить видання дані Федерального управління цивільної авіації (FAA).

В результаті авіакатастрофи загинули усі, хто був на борту: пілот та двоє пасажирів. Їхню смерть констатували рятувальники округу Сан-Бернардіно, які прибули на місце події для гасіння вогню.

Правоохоронці повідомили, що більше ніхто поранень або травм через аварія літака не отримав. Також вони повідомили про помірні пошкодження будівлі ангара.

Розслідуванням трагедії займатиметься FAA та Нацрада США з безпеки на транспорті.

https://twitter.com/shanermurph/status/1685690149194108928

Нагадаємо, 28 липня в результаті зіткнення двох літаків в Австралії загинули люди. Трагедія сталася у у повітрі над аеродромом Кабулчер на північ від Брісбена, столиці штату Квінсленд. Над летовищем не розминулись два легкомоторні літаки. Правоохоронці повідомили про загибель двох людей на борту одного з траспортних засобів, пілот другого – пережив зіткнення “відносно неушкодженим”.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у липні у Колумбії під час навчань зіткнулися два військові літаки. Внаслідок інциденту один із пілотів літаків загинув. За даними журналістів, обидва пілоти катапультувалися. При цьому один із них від отриманих травм загинув.

Головне