Трьох депутатів Київської міськради судитимуть за ухилення від військової служби, - ДБР

Трьох депутатів Київської міськради судитимуть за ухилення від військової служби, - ДБР

Слідчі Держбюро розслідувань завершили розслідування справи стосовно ухилення від військово служби трьома депутатами міської ради Києва. Ще одним фігурантом є помічник одного з народних обранців, що працює у Київраді. 

Діяльність зловмисників покривали начальник апарату Київської МВА та командир військової частини.

"Керівник апарату Київської міської військової адміністрації сприяв оформленню липового "відрядження" трьом депутатам та одному з їх помічників до КМВА. До оборудки був залучений й командир однієї з військових частин тероборони, де чоловіки мали проходити службу за мобілізацією", - йдеться у матеріалах.

Обвинувальний акт проти вказаних чотирьох осіб скеровано до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зміни у положенні про ВЛК: за яких хвороб і станів обмежено придатні стануть придатними

Нагадаємо, днями стало відомо, що посадовець з Центрального об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) Запоріжжя постане перед судом за те, що без підстав вилучив автомобілі від підприємств на суму 11 мільйонів гривень.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 3 травня ДБР повідомило про підозру в незаконному збагаченні ексначальнику Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрію Наумову. У колишнього посадовця виявили необґрунтованих активів на суму 32,7 мільйона гривень.

Головне