Троє поліцейських поранено через російський обстріл Старого Салтова на Харківщині

Троє поліцейських поранено через російський обстріл Старого Салтова на Харківщині

Внаслідок ранкового обстрілу селища Старий Салтів, Харківської області, російськими військами, троє поліцейських дістали поранення. Вони госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості, пошкоджено також службові автомобілі.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Російські війська 23 вересня, близько 08:10, завдали удару по селищу Старий Салтів Вовчанської громади ракетами “Торнадо-С” та касетними боєприпасами. Зафіксовано п'ять влучань.

Внаслідок обстрілу поранення отримали двоє поліцейських, 38 і 33 років, яких госпіталізували з численними вибуховими та уламковими пораненнями. Ще один поліцейський звернувся по медичну допомогу самостійно. Пошкоджено також службові транспортні засоби.

На місці події працюють слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки. Правоохоронці фіксують наслідки обстрілу та збирають докази військового злочину.

За фактом порушення законів та звичаїв війни відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські військові атакували з безпілотника смт Кіндійка Херсонської області, внаслідок чого зазнав поранень 70-річний чоловік.

Головне