Третя штурмова одним дроном підірвала спостережний пункт росіян на Харківщині

Третя штурмова одним дроном підірвала спостережний пункт росіян на Харківщині

Третя штурмова бригада знищила наглядовий пункт рф у Харківській області. Для цього бійці використовували дрон-гексакоптер. Про це повідомили у Telegram Третьої ОШБр.

Для знищення ворожого наглядового пункту наші захисники використали дрон-гексакоптер. Крім того, в Третій штурмовій повідомили, що серед найсвіжіших уражень, за даними військових, також чергова самохідна арта "Нона-С" і міномет.

"Влучили й у польовий склад БК, багі і у декілька російських вантажівок. Усього вісім жирних цілей", - зазначили в бригаді.

"Бійці Третьої штурмової бригади знищили вщент спостережний пункт окупантів на у Харківській області за допомогою сучасного дрона-гексакоптера", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, четверо людей загинули та дев’ять отримали поранення внаслідок ворожих бомбардувань міста Мирноград на Донеччині. Серед постраждалих – дитина. Про це повідомляє поліція Донецької області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, начальник ГУР Кирило Буданов прокоментував можливість наступу російських окупантів з півночі на тлі заяв Кремля про мобілізацію ще 300 тисяч чоловіків, в інтерв’ю NV.

 

Головне