Третя штурмова бригада у зоні своєї відповідальності на Харківщині проводить стабілізаційні дії

Третя штурмова бригада у зоні своєї відповідальності на Харківщині проводить стабілізаційні дії

На Харківщині Третя окрема штурмова бригада (3 ОШБр) Збройних Сил України проводить активні стабілізаційні заходи в зоні своєї оперативної відповідальності. Про це поінформував заступник командира бригади Максим Жорін, відомий під позивним "Мосе".

За його словами, підрозділи бригади успішно провели серію штурмових операцій, в результаті яких вдалося звільнити певні території від окупантів. Наразі українські військові зосереджені на укріпленні своїх позицій на нових рубежах.

"При цьому росіяни постійно намагаються повернути втрачені позиції та кидають на це все нові й нові ресурси. Які ми успішно стираємо", - додав військовий.

Жорін також відзначив, що противник не припиняє спроб повернути втрачені позиції, постійно кидаючи в бій нові сили та засоби. Однак, за словами заступника командира, українські захисники ефективно протистоять цим намаганням, завдаючи ворогу значних втрат.

"Ми успішно нейтралізуємо всі нові ресурси, які росіяни намагаються використати для відновлення своїх позицій", - підкреслив Максим "Мосе" Жорін, демонструючи рішучість та ефективність дій 3 ОШБр у протидії російській агресії на Харківському напрямку.

Нагадаємо, на Курському напрямку Повітряні сили України збили російський безпілотник "Оріон". Про це повідомила пресслужба Повітряних Сил ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські загарбники завдали удару по автозаправній станції у місті Нікополь Дніпропетровської області, в результаті сталася пожежа. Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Головне