Тренч як у "Надприродному" за донат: Міша Коллінз відкрив збір на розмінування України

Тренч як у

Американський актор Міша Коллінз, який на власні очі бачив роботу українських саперів під час відвідин Київщини та Чернігівщини, збирає 450 000 доларів на машину для гуманітарного розмінування. 

Серед тих, хто зробить внесок, Коллінз розіграє тренч і краватки зі своїм автографом – такі самі, як носив його герой, янгол Кастіель у серіалі "Надприродне". 

                                                             

Кожен донор, який зробить пожертву від 24 доларів, візьме участь у розіграші тренча та 5 краваток — атрибутів стилю янгола Кастіеля з серіалу "Надприродне" — з автографом Міші Коллінза. Кількість пожертв від однієї людини необмежена.

Долучитися можна за посиланням

"Люди постійно запитують мене: "Що ми можемо зробити, щоб змінити ситуацію? Хіба ми не повинні залишити це питання на розсуд урядів?" Але кожен долар допомагає, а проєкт розмінування в Україні є надзвичайно важливим і надзвичайно недофінансованим. Наші пожертви на купівлю цієї машини не закінчать війну, і вона не очистить усі українські землі, проте вона знешкодить багато тисяч мін та боєприпасів, що не вибухнули, і не дасть сотням, якщо не тисячам, невинних українців, зокрема жінкам та дітям, втратити кінцівки або життя. Навіть після закінчення війни це залишиться суттєвою проблемою, але невеликі внески допоможуть запобігти невимовним стражданням. Тому я прошу всіх, хто може, зробити свій внесок. А щоб заохотити вас, якщо ви фанат мого старого шоу, ви можете виграти пальто або краватку Кастіеля з моїм автографом", — сказав Міша Коллінз.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський після телефонної розмови з румунським президентом Клаусом Йоганнісом повідомив про підготовку Румунією нового пакета військової допомоги для України. Про це він розповів у Telegram-каналі.

 

 

Головне