Треба якнайшвидше вирішити проблеми між Україною та Польщею, - Дональд Туск

Треба якнайшвидше вирішити проблеми між Україною та Польщею, - Дональд Туск

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск, який прибув у понеділок до Києва, заявив, що в українсько-польських відносинах є конфлікти інтересів, який варто вирішити. Про це  передає видання TVP Info.

Прем’єр-міністр Польщі під час візиту у Київ зазначив, що є багато двосторонніх питань для обговорення і він тут, щоб це зробити. При цьому Туск додав, що для нього дуже важливо "створити таке відчуття, що Польща є найнадійнішим союзником України в цій смертельній боротьбі зі злом".

"Насправді, я також перебуваю в Києві заради безпеки Польщі. Це не лише питання України. Це питання безпеки всього вільного світу, і Польщі зокрема, хоча б через географію", - додав польський прем’єр.

Нагадаємо, збройні сили на Таврійському напрямку знищили ворожий самохідний міномет калібру 240 мм 2С4 “Тюльпан”. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” генерал Олександр Тарнавський.

Ним російські війська намагалися розбити українські укріплення.

Як писали "Ми-Україна" раніше, вранці 22 січня мережею поширилася новина про затримання Романа Гринкевича, сина скандального львівського бізнесмена. Чоловік разом з батьком створили злочинне угруповання, уклали угоди з Міноборони та свідомо постачали ЗСУ неякісні товари. Через це державі було завдано багатомільйонні збитки.

Головне