Трамп зустрінеться з Володимиром Зеленським у Trump Tower у Нью-Йорку

Трамп зустрінеться з Володимиром Зеленським у Trump Tower у Нью-Йорку

Експрезидент США Дональд Трамп заявив, що зустрінеться із президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомляє “Голос Америки”.

Трамп сам підтвердив те, що зустріч з Зеленським відбудеться. У своїй соцмережі TruthSocial він спершу опублікував лист від заступника посла України у США, в якому український президент закликав до зустрічі.

"Президент Зеленський попросив зустрітися зі мною, і я зустрінуся з ним завтра вранці близько 9:45 (16:45 за київським часом, - ред.) у Trump Tower. Це ганьба, що відбувається в Україні. Стільки смертей, стільки руйнувань, це жахливо", - повідомив кандидат у президенти США.

Трамп зустрінеться з Володимиром Зеленським 27 вересня о 9:45 (16:45 за київським часом) у Нью-Йорку, в будівлі Trump Tower.

Зеленський для зустрічі з Трампом на день продовжив свій візит до США.

Напередодні він розкритикував лідера України за відмову укласти угоду з росією щодо закінчення війни.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів зустріч з віцепрезиденткою США Камалою Гарріс, під час якої обговорив стратегію перемоги України у війні. Про це повідомляє Офіс Президента.

Як писали "Ми-Україна" раніше, кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс під час зустрічі з президентом Володимиром Зеленським наголосила, що продовжувала б підтримку України. 

Головне

Прем'єр-міністр Грузії висловився щодо використання в політичній рекламі партії "Грузинська мрія" кадрів зруйнованих українських міст напередодні парламентських виборів.