Трамп заявив, що не балотуватиметься у 2028 році у президенти США, якщо програє цьогоріч

Трамп заявив, що не балотуватиметься у 2028 році у президенти США, якщо програє цьогоріч

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що не балотуватиметься на виборах у 2028 році, якщо програє цьогоріч у віцепрезидентки Камали Гарріс. Про це повідомляє CNN.

"Ні, не знаю. Я думаю, що так і буде. Я взагалі цього не бачу", — сказав Трамп в інтерв'ю, коли його про це запитали, - цитує CNN.

Варто зазначити й те, що у день виборів у 2028 році Трампу виповниться вже 82 роки.

Трамп змагається у перегонах проти віцепрезидентки США Камали Гарріс, де опитування показують рівне суперництво в ключових штатах. Хоча Гарріс почала отримувати перевагу на національному рівні, вирішальними залишаються штати, що коливаються.

Нагадаємо, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що єврейські виборці будуть частково винні, якщо він програє вибори Камалі Гарріс, висловлюючи побоювання щодо майбутнього Ізраїлю під керівництвом демократів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Дональд Трамп, кандидат у президенти США від Республіканської партії, заявив про відмову від участі у повторних дебатах зі своєю суперницею від Демократичної партії, Камалою Гарріс. Про це повідомляє американський телеканал CNN.

Головне