Трамп заявив, що єврейські виборці будуть частково винні у можливій поразці на виборах

Трамп заявив, що єврейські виборці будуть частково винні у можливій поразці на виборах

Кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що єврейські виборці будуть частково винні, якщо він програє вибори Камалі Гарріс, висловлюючи побоювання щодо майбутнього Ізраїлю під керівництвом демократів.

Про це повідомляє Reuters. 

Під час свого виступу на національному саміті Ізраїльсько-американської ради у Вашингтоні, Трамп заявив, що поразка на президентських виборах від віце-президента Камали Гарріс може частково стати наслідком підтримки американських євреїв демократів. 

За словами Трампа, Ізраїль може припинити своє існування протягом двох років, якщо Гарріс переможе на виборах 5 листопада, а відповідальність за це покладатиметься на єврейську спільноту, яка, за його словами, традиційно голосує за демократів.

Трамп послався на опитування, яке нібито показує, що він має значну прогалину в підтримці серед єврейських виборців. Він також згадав, що на попередніх виборах отримав менше 30% голосів єврейської спільноти, навіть на виборах 2016 року, коли здобув перемогу. Кампанія Трампа спрямована на завоювання підтримки єврейських виборців у ключових штатах, таких як Пенсильванія, де понад 400 000 євреїв можуть зіграти вирішальну роль на виборах.

Трамп також відкинув звинувачення у зв'язках з антисемітами, зазначивши, що його зять єврей.

Як писали “Ми-Україна” раніше, План перемоги України, який буде представлено чинному президенту США Джо Байдену, орієнтований на швидкі рішення від міжнародних партнерів у період з жовтня по грудень.

Головне