Трамп заявив, що готовий провести дебати з Гарріс

Трамп заявив, що готовий провести дебати з Гарріс

Колишній очільник Білого дому Дональд Трамп оголосив про своє бажання вступити в публічну дискусію з нинішньою віцепрезиденткою США Камалою Гарріс. Про це повідомляє Politico.

Ця заява екс-президента привертає увагу до можливого політичного протистояння між представниками різних адміністрацій та партій. Готовність Трампа до дебатів з Гарріс може свідчити про його наміри щодо майбутньої політичної активності та бажання залишатися в центрі суспільної уваги напередодні наступних виборів.

Дебати, заплановані на 10 вересня, будуть транслюватися телеканалом ABC News. Раніше Трамп наполягав на проведенні дебатів більш консервативним Fox News, назвавши ABC News "блазнем".

Проте під час телефонної конференції з журналістами у вівторок 23 липня ексочільник США змінив свою позицію. Він заявив про готовність брати участь у кількох дебатах з Гарріс, незалежно від телеканалу-організатора.

Трамп зізнався, що після перегляду ABC в понеділок він не в захваті від цього каналу, вважаючи його прихильним до чинного президента Джо Байдена та Камали Гарріс. Однак він підкреслив важливість дебатів у контексті президентських перегонів, демонструючи готовність до участі попри свої упередження щодо організаторів.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що парламент не йде на жодні канікули. Наразі депутати займатимуться іншими видами діяльності, зокрема законопроєктом про заборону діяльності УПЦ МП в Україні. Про це повідомив Стефанчук у соцмережах.

Як писали "Ми-Україна" раніше, уряд Латвії у вівторок схвалив нову поставку гуманітарної допомоги Україні. За інформацією Міністерства охорони здоров'я Латвії, цей вантаж містить медичне обладнання та матеріали, підібрані відповідно до запитів української сторони. 
 

Головне