Трамп відмовився від повторних дебатів з Гарріс

Трамп відмовився від повторних дебатів з Гарріс

Дональд Трамп, кандидат у президенти США від Республіканської партії, заявив про відмову від участі у повторних дебатах зі своєю суперницею від Демократичної партії, Камалою Гарріс. Про це повідомляє американський телеканал CNN.

Заява прозвучала під час передвиборчого заходу в Делавері.

"Для нових дебатів уже запізно, адже голосування розпочалося," – пояснив Трамп свою позицію, повідомляє CNN.

Раніше Камала Гарріс, чинна віцепрезидентка США та кандидатка на пост президента, погодилася взяти участь у дебатах, запланованих CNN на 23 жовтня. Трамп досі не підтвердив свою участь у цьому заході.

Варто зазначити, що за результатами опитування CNN після перших дебатів між кандидатами, більшість глядачів визнали переможницею Камалу Гарріс.

Нагадаємо, віцепрезидентка Сполучених Штатів Америки, кандидатка у президенти від Демократичної партії Камала Гарріс погодилася провести ще одні дебати з іншим кандидатом Дональдом Трампом. Провести ще одні дебати між Гарріс та Трампом запропонував телеканал CNN. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, віце-президент США Камала Гарріс висловила бажання провести повторні дебати з колишнім президентом Дональдом Трампом.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.