Трамп відмовився від другого раунду дебатів з Гарріс перед виборами: "Реваншу не буде"

Трамп відмовився від другого раунду дебатів з Гарріс перед виборами:

Колишній президент США Дональд Трамп відхилив запрошення Fox News на участь у других дебатах з віцепрезиденткою Камалою Гарріс, запланованих на 24 або 27 жовтня. Як пише Reuters, це рішення було прийняте ним лише через кілька годин після отримання запрошення.

"Реваншу не буде", - написав Трамп на своїй платформі Truth Social, додавши великими літерами: "ТАК ЩО СПЕРЕЧАТИСЯ НЕМА ПРО ЩО".

Він аргументував своє рішення тим, що зараз вже запізно для проведення додаткових дебатів.

Як відомо, перші і єдині дебати між Трампом і Гарріс відбулися 10 вересня. Під час цієї зустрічі Гарріс активно атакувала Трампа, піднімаючи питання про його придатність до посади, ставлення до обмеження абортів та численні юридичні проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США відбулися дебати Венса і Волза: головні заяви

Нагадаємо, Трамп раніше вже відхилив запрошення CNN на дебати 23 жовтня, яке Гарріс прийняла. Fox News у своїй заяві підкреслила, що другі дебати могли б надати "можливість кожному кандидату висловити свої заключні аргументи" перед виборами 5 листопада.

Як писав "Ми-Україна" раніше, президентська кампанія Камали Гарріс зібрала понад 1 мільярд доларів з кінця липня, коли вона офіційно вступила в боротьбу за Білий дім. Її суперник зібрав за весь 2024 рік менше.

 

 

Головне