Трамп відмовився брати участь у повторних дебатах із Гарріс

Трамп відмовився брати участь у повторних дебатах із Гарріс

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив про відмову від участі у повторних дебатах з Камалою Гарріс, кандидаткою від Демократичної партії. Про це він повідомив у своїй соціальній мережі Truth Social.

Трамп стверджує, що опитування демонструють його перемогу в попередніх дебатах з Гарріс. Він порівнює ситуацію з боксом, де переможений боксер зазвичай вимагає реваншу.

"Я виграв дебати проти радикальної кандидатки від Демократичної партії Камали Гарріс, і вона закликала до нових... Третіх дебатів не буде!" - наголосив Трамп.

Крім того, республіканський кандидат звинуватив Гарріс у небажанні проводити дебати на каналі Fox News. Він також критично висловився щодо діяльності Гарріс та чинного президента Джо Байдена, заявивши, що вони "зруйнували країну".

"Коли боксер програє бій, перші слова, які можна почути з його вуст: "Я хочу реваншу"… Я виграв дебати проти радикальної кандидатки від Демократичної партії Камали Гарріс і вона закликала до нових… "Третіх дебатів не буде!" — наголосив Трамп.

Нагадаємо, що "Ми - Україна" підвела підсумки дебатів між Дональдом Трампом та Камалою Гарріс. Згідно з оцінками провідних видань та експертів - перемогу в них отримала саме Гарріс.

Як писали "Ми-Україна" раніше, акції Trump Media & Technology Group, власника соцмережі Truth Social, обвалились на 17%, досягнувши найнижчого рівня з моменту виходу компанії на біржу в кінці березня. До кінця торгової сесії падіння склало 10%, встановивши новий антирекорд. Так фінансові ринки США  відреагували на дебати між Дональдом Трампом і Камалою Гарріс, пише CNN.

Головне