Трамп у Батлері з Ілоном Маском: "Ми висадимося на Марс до кінця мого терміну!"

Трамп у Батлері з Ілоном Маском:

Кандидат у президенти США Дональд Трамп у суботу, 5 жовтня, виступив на передвиборчому мітингу у місті Батлер, де у липні на нього було скоєно замах. На сцені його підтримав американський мільярдер і генеральний директор SpaceX Ілон Маск.

Про це повідомляє The Guardian.

Під час заходу трибуну Трампа оточувало захисне скло, чого не було на мітингу в липні. У своїй промові Трамп кілька разів згадав замах, заявивши, що ці події зробили його прихильників "сильнішими, згуртованішими, рішучими і ближчими до перемоги, ніж будь-коли раніше". Також він підкреслив, що тоді для нього "час зупинився на 15 секунд".

За його словами, стрілець не потрапив у нього "з провидіння долі та милості Божої".

Під час промови Трамп натякнув, що стикається з "ворогом зсередини", більш небезпечним, ніж будь-який зовнішній супротивник.

"Протягом останніх восьми років ті, хто хоче перешкодити нам досягти цього майбутнього, обмовляли мене, оголошували імпічмент, висували звинувачення, намагалися викинути з виборчих бюлетенів і, хто знає, можливо, навіть намагалися вбити", — сказав він.

На мітингу до нього долучився Ілон Маск, який раніше заявляв про свою підтримку Трампа.

"Справжнє випробування характеру людини — це те, як він поводиться під вогнем. У нас був один президент, який не міг піднятися по сходах, і інший, який після поранення бив кулаками! Бийся, бийся, бийся!", — заявив Маск під час виступу.

Бізнесмен також наголосив, що Трамп повинен перемогти, щоб "зберегти Конституцію та демократію в Америці".

Трамп висловив упевненість у майбутньому США в дослідженні космосу: "Ми висадимося на Марс до кінця мого президентського терміну. У нас буде світова першість у дослідженні космосу. Спасибі тобі, Ілоне!".

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що Ізраїль повинен відреагувати на атаки Ірану, завдавши ударів по його ядерних об'єктах.

Головне