Трамп прийняв виклик Гарріс на дебати: коли відбудуться

Трамп прийняв виклик Гарріс на дебати: коли відбудуться

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп оголосив про свою згоду на участь у дебатах з віцепрезиденткою Камалою Гарріс. Він пристав на пропозицію телеканалу Fox News, пише Reuters. 

Дебати, як очікується, відбудуться 4 вересня 2024 року.

Трамп зазначив, що правила дебатів будуть схожими на ті, які застосовувались під час його попередніх дебатів з Джо Байденом, якого він назвав "Сонним Джо".

"Правила будуть схожі на правила моїх дебатів із "Сонним Джо", з яким жахливо обійшлася його партія", - написав він у власній соцмережі Truth Social. 

Згодом з невідомих причини цей допис був видалених зі сторінки колишнього президента США. 

Нагадаємо, у липні суперниця Трампа заявила про свою готовність до дебатів після пропозиції Fox News провести їх 17 вересня. Спочатку колишній американський лідер від них відмовлявся, аргументуючи це тим, що Гарріс не є офіційним кандидатом, і вказуючи на відсутність підтримки з боку Барака Обами. Однак Обама висловив свою підтримку наступного дня, а в 2 серпня Гарріс забезпечила необхідну кількість голосів делегатів для висування від Демократичної партії.

Як писав "Ми-Україна" раніше, племінник експрезидента США Дональда Трампа - Фред Трамп III - заявив про свій намір віддати свій голос за віцепрезидентку Камалу Гарріс на листопадових виборах. Свого родича небіж назвав "божевільним дядьком", який є в кожній родині.

Головне