Трамп пригрозив Цукербергу довічним ув'язненням: причина 

Трамп пригрозив Цукербергу довічним ув'язненням: причина 

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що ув'язнить засновника Facebook Марка Цукерберга до кінця його життя, якщо той спробує незаконно вплинути на майбутні президентські вибори. Відповідну заяву Трамп озвучив у своїй книзі "Врятуймо Америку" (Save America), пише Sky News.

У виданні, яка є збіркою фотографій та історій з президентських кампаній Трампа, він пише про Цукерберга:

"Він приводив на вечері свою дуже милу дружину, був таким люб'язним, як тільки могла бути людина... при цьому організувавши справжню ЗМОВУ ПРОТИ ПРЕЗИДЕНТА".

У цьому випадку Трамп посилається на пожертвування у розмірі понад 400 мільйонів доларів, які Цукерберг та його дружина Прісцилла Чан зробили виборчим комісіям у 2020 році. Ці кошти переважно направлялися в округи, де домінують демократи.

"Ми уважно за ним стежимо і якщо цього разу він зробить щось протизаконне, то проведе решту свого життя у в'язниці - як і інші, хто шахраюватиме на президентських виборах 2024 року", - пише колишній президент США.

У Цукерберга поки що заяву не коментували. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподіваний дзвінок: Гарріс розповіла, як Байден передав їй естафету у гонці за Білий дім

Як писав "Ми-Україна" раніше, спецпрокурор Джек Сміт висунув нове обвинувачення проти Дональда Трампа у справі про втручання у вибори 2020 року. Ця подія відбулася через місяць після того, як Верховний суд США постановив, що колишні президенти можуть мати імунітет від судового переслідування за офіційні дії на посаді.

Головне