Трамп, якому потрібні гроші для президентської кампанії, зустрівся з Ілоном Маском, — The New York Times 

Трамп, якому потрібні гроші для президентської кампанії, зустрівся з Ілоном Маском, — The New York Times 

Дональд Трамп, який терміново шукає грошові вливання для підтримки своєї президентської кампанії, зустрівся в неділю, 3 березня, в Палм-Біч, штат Флорида, з Ілоном Маском. Про це повідомляє видання The New York Times.

Про це виданню повідомили три особи на умовах анонімності. Зустріч відбулась в неділю в Палм-Біч у штат Флорида. Трамп і його команда працюють над пошуком додаткових великих донорів перед виборами.

Наразі незрозуміло, чи планує Маск витратити частину своїх статків на користь Трампа. Але його нещодавні пости в соцмережах свідчать про те, що він вважає вкрай важливим, щоб Байден програв. Люди, які спілкувалися з ним приватно, підтвердили, що він справді так думає, пише видання.

Враховуючи розмір статків Маска, він може вирішити підтримати Трампа і самотужки стерти фінансову перевагу Байдена та його союзників над експрезидентом.

Трамп та Маск зустріч не коментували.

Нагадаємо, після дев'яти місяців на першій позиції у індексі мільярдерів, Ілон Маск втратив лідерство. Після трьох років не на вершині п'єдесталу, найвищу сходинку обійняв його давній суперник – Джефф Безос. "Ми – Україна" розбирався у тонкощах протистояння двох багатіїв.

Як писали "Ми-Україна" раніше, верховний Суд США дозволив Дональду Трампу брати участь у президентських виборах 2024. Про це повідомляє CNN.

Усі дев'ять суддів одностайним рішенням відхилили рішення Верховного суду штату Колорадо, яке забороняло Дональду Трампу брати участь у виборах через його "причетність до штурму Капітолію 6 січня 2021 року".

Головне