Трагедія на фунікулері: у ДБР розкрили нові подробиці вбивства юнака

Трагедія на фунікулері: у ДБР розкрили нові подробиці вбивства юнака

На станції столичного фунікулера на Поштовій Площі у неділю, 7 квітня, загинув 16-річний хлопець. Смерть юнака настала після сутички з чоловіком, який працює в Управлінні держохорони, інформує Держбюро розслідувань.

"Після виходу з вагону на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події", - розповіли у відомстві. 

Нападника затримано, чоловіка відсторонили від обов'язків. 

"Наразі проводиться весь комплекс оперативно-слідчих дій, вирішується питання оголошення про підозру затриманому правоохоронцю за підозрою в умисному вбивстві", - повідомили в ДБР. 

В Управлінні держохорони, співробітником якої є нападник, запевнили, що всіляко допомагатимуть слідчим діям.

"Стосовно даного випадку повідомляємо, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження та призначено внутрішнє службове розслідування, обставини події з’ясовуються... Управління державної охорони України вже надає всю необхідну допомогу правоохоронним органам та буде всіляко сприяти в проведенні досудового розслідування", - йдеться у заяві. 

Нагадаємо, наприкінці березня ДБР оголосило про завершення досудового розслідування стосовно офіцера з Апарату помічників Головнокомандувача ЗС України, який подарував гранати загиблому Геннадію Частякову. Фігуранту справи було оголошено про зміну підозри.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у квітні Держбюро розслідувань викрило факти корупційних дій у Держпродспоживслужбі Одеської та Запорізької областей, де посадовці регулярно отримували великі суми грошей від експортерів через створену ними корупційну схему.

Головне