То помер Соколов чи ні: у ССО прокоментували дані про ліквідацію командувача ЧФ рф

То помер Соколов чи ні: у ССО прокоментували дані про ліквідацію командувача ЧФ рф

Спецпризначенці відреагували на нібито появу в публічному просторі командувача Чорноморського флоту росії Віктора Соколова. У ССО наголосили, що нині інформація щодо його знищення дорозвідується.

У відомстві наголосили, що їхні джерела і надалі стверджують, що російський адмірал Соколов загинув. Проте додали, що багатьох загиблих внаслідок прицільного влучання по штабу ЧФ рф в окупованому Севастополі досі так і не було ідентифіковано.

"Як відомо, внаслідок ракетного удару по штабу чорноморського флоту рф було знищено 34 офіцери. Багато кого досі так і не вдалося ідентифікувати через розрізненість фрагментів тіл", - йдеться у повідомленні.

З огляду на публікацією росіянами так званих доказів, які свідчать, що Соколов нібито живий, підрозділи ССО взялися за уточнення інформації.

"Це відбувається в межах процедури зі збору даних щодо результатів проведеної операції", - зазначено у роз'ясненні.

Як відомо, російське оборонне відомство 26 вересня опублікувало кадри з засіданні Колегії Міноборони рф, на яких зображеного живого Соколова.

Нагадаємо, напередодні в ССО повідомили, що прицільні влучання по російському десантному кораблю “Мінськ” та штабу ворожого Чорноморського флоту у Криму відправили на той світ як мінімум 97 росіян. З них 34 пішли в життя внаслідок успішного здійснення спецоперації під назвою “Крабовая ловушка”, ще 62 - через удар по російському кораблю.

Як писав "Ми-Україна" раніше, причиною виникнення “блекауту” одразу в семи населених пунктах російської Курської області став влучний “прильот” ударного дрона Служби безпеки України по одній з підстанцій.

Головне