Тиса не підкорилася: прикордонники зупинили трьох "човнярів", які гребли до Угорщини

Тиса не підкорилася: прикордонники зупинили трьох

Українські прикордонники запобігли черговій спробі незаконного перетину держкордону. Троє чоловіків намагалися перепливти річку Тиса на гумовому човні, щоб потрапити до Угорщини, інформує Держприкордонслужба.

Співробітники прикордонного загону виявили порушників під час планового патрулювання прикордоння. Затримані зізналися, що за організацію нелегального перетину кордону вони заплатили "невідомій особі" від 7000 до 15 000 доларів кожен.

Усіх трьох "човнярів" було затримано та притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону. ДПСУ наразі проводить розслідування для встановлення всіх осіб, причетних до організації цієї спроби нелегальної міграції.

У відомстві говорять, що спроби незаконного перетину кордону продовжуються щодня. Кожного дня прикордонні наряди ДПСУ затримують порушників і по "зеленій" ділянці кордону, поза межами пунктів перетину, і по самих КПП. Одним з найцікавіших випадків, які відбулись останнім часом, речник ДПСУ виокремив інцидент із спробою втечі за кордон із застосуванням акваскутеру

Нагадаємо, днями співробітники правоохоронних органів затримали чоловіка, який за гроші переправляв чоловіків за кордон. Зловмисником виявився житель Києва. Його затримали при спробі переправити до Молдови двох "клієнтів", свою роботу він оцінював в 10 000 доларів за одну особу. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у липні співробітники ДПСУ затримали на Закарпатті “плавців” по Тисі, які найняли 14-річного провідника.

Головне