Tinder припинить роботу в Білорусі з 15 лютого

Tinder припинить роботу в Білорусі з 15 лютого

Застосунок для знайомств Tinder, який належить американській компанії Match Group, припинить роботу в Білорусі з 15 лютого 2024 року.

Про це повідомила пресслужба сервісу на своєму сайті. Як зазначається, вже з 15 лютого користувачі, які перебувають у Республіці Білорусь, не матимуть змоги використовувати сервіси застосунку, входити до свого облікового запису, здійснювати покупки у застосунку, оновлювати платну підписку та купувати бонуси.

До 15 лютого створювати пари, спілкуватися в чаті і використовувати активну передплату ще можна буде. При цьому підписки, які мають бути продовжені до 15 лютого, не будуть продовжуватися автоматично. Також з користувачів перестануть стягувати сплату за підписки.

У зверненні до користувачів з Білорусі компанія рекомендує витратити всі придбані суперлайки та бусти до 15 лютого. В інакшому випадку вони зможуть запросити повернення коштів.

Водночас користувачі матимуть можливість видалити свій обліковий запис з налаштувань Tinder до 15 лютого, а після це можна буде зробити лише за допомогою інструмента "Управління моїм обліковим записом".

Також компанія Match Group припинить у Білорусі роботу застосунків Hinge і OkCupid.

У червні 2023 року Tinder також перестав працювати у користувачів у росії.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, після чергового оновлення в застосунку Tinder з'явилося декілька нових функцій. Вони допоможуть зробити профілі користувачів більш інформативними та створити простіші відправні точки для розмов.

Головне