Тіло Вікторії Рощиної не повернули в Україну під час репатріації 18 жовтня

Тіло Вікторії Рощиної не повернули в Україну під час репатріації 18 жовтня

Тіло загиблої в російському полоні української журналістки Вікторії Рощиної досі не повернуто в Україну. Про це повідомив представник Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Петро Яценко.

18 жовтня відбулася чергова репатріація тіл, під час якої Україні вдалося повернути останки 501 загиблого українського військовослужбовця. Однак серед них не було тіла Вікторії Рощиної.

"Координаційний штаб продовжує вести переговори щодо репатріації", - зазначив Яценко. Він також додав, що наразі зарано говорити про можливу дату повернення тіла журналістки.

Українська сторона продовжує докладати зусиль для повернення тіла Вікторії Рощиної на батьківщину, але російська сторона поки що не йде на зустріч у цьому питанні.

Нагадаємо, за оновленими даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), кількість постраждалих внаслідок російського авіаудару по Запоріжжю збільшилася до 10 осіб.

Як писали "Ми-Україна" раніше, експерти Міжнародного валютного фонду оновили свій прогноз щодо завершення війни в України. Згідно з новим звітом, у найкращому випадку війна може тривати до кінця 2025 року.

Головне